7-syyta-miksi-ei-kannata-ottaa-staffia-koiraksi
Staffin hankinta ja pentuaika

7 syytä, miksi ei kannata ottaa Staffia koiraksi

 

Mietitkö Staffin hankkimista, tai kenties joku sinun tuttusi?

Lyhyestä virsi kaunis: tässä on listattu 7 syytä miksi ei kannata ottaa staffia  😉

 

1. Tulee ryppyjä liiallisesta nauramisesta

Saatat vanhentua yhtäkkiä silmissä, koska elämä Staffin kanssa on niin hauskaa, että naururyppyjä kyllä tulee! Okei, tunnustetaan, tulee niitä ryppyjä myös välillä hermostumisesta, mutta ei niitä kukaan muista kun maailman suloisin otus heittää säälittävän ”en se minä ollut” ilmeen kasvoilleen.

 

2. Sydänkohtauksen riski

Kyllä, sydämesi ei välttämättä kestä tämän otuksen söpöyttä! Voi tätä lutuista naamaa kun korvat välillä tippuvat ja kaveri näyttää kuutinpoikaselta. Se saa sydämen lyömään ohilyöntejä.

3. Masennuksen poteminen ei ole enää mahdollista

Tiedän, että olisi niin ihana potea syysmasennusta ja kaamosmasennusta ja ties vaikka mitä masennusta kun elämä on niin kurjaa, mutta valitettavasti staffin kanssa se ei onnistu. Kokeile pystytkö elämään vuorokauden staffin kanssa hymyilemättä ja surullisena.. ei se vain onnistu..

 

4. Hyvästi vaivalla hankituille kiloille

Mikäli olet vaivalla ja isolla rahalla hankkinut itsellesi hyvät kilot kroppaan, ei kannata ottaa staffia. Se on nimittäin sen verran menevä ja energinen rotu, että kilot valitettavasti karisevat tai sitten joudut satsaamaan kiloihin aina vain enemmän rahaa ja aikaa jotta saisit ne pidettyä.

 

5. Raittiin ilman myrkytyksen vaara

Staffin energisyyden takia joudut myös viettämään paljon aikaa ulkona ja mikäli et ole tottunut siihen, saattaa sinua kohdata niin sanottu raittiin ilman myrkytys. Se voi aiheuttaa erilaisia oireita, kuten muun muassa virkistymistä, energisyyttä, mielialan kohoamista sekä keskittymiskyvyn paranemista.

 

6. Ei enää yksinäisyyttä

Mikäli haluat eristäytyä ja olla yksin, se ei tule onnistumaan staffin kanssa. Staffi haluaa olla sinun kanssasi kokoajan ja kaikkialla. Eristäytyminen ei siis enää onnistu.

Täytyy vielä varoittaa, että staffi on sen verran ihana, että se saattaa jopa houkutella myös muita ihmisiä lähellesi, joka tekee yksinäisyydestä vielä asteen haastavampaa. Tätä ei kuitenkaan tarvitse niin paljon pelätä, sillä eihän ihmiset sinulle tule puhumaan, vaan koiralle höpöttelemään.

7. Isoäiti ei näe lapsenlapsiaan

Valiettavasti Staffi on sen verran hyvä lasten kanssa (Englantilaiset ovat jopa nimenneet koiran Nannydogiksi), että isoäidinkään hoitovuoroja ei tarvita enää niin paljon. Koska Staffista on loistavaksi lastenvahdiksi ja leikittäjäksi, ei isoäiti enää näe lapsenpasiaan niin usein.

Toivottavasti artikkeli sai sinut hymyilemään 🙂 Mikäli pidit siitä, jaa iloa myös muille.

Mikäli tämän postauksen jälkeen kuitenkin vielä mietit Staffit hankkimista, lue myös:

Onko Staffi minulle oikea koirarotu – Testaa 10 kohtaa

0 Comments

Discover more from Staffilife

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading