• Home
  • Tietoa bloggaajasta

Tietoa bloggaajasta

Moikka,

Olen Miia, kolmekymppinen naisihminen Vaasasta ja omistan staffineidin nimeltä Nita (Nikita).

Luonteeltani olen ulospäinsuuntautunut ja positiivinen ihminen, lisäksi olen erittäin puhelias persoona, joten ajattelin että blogin kirjoittaminen voisi tulla aika luonnostaan 🙂

Nita on erittäin energiaa pursuileva, pirtsakka ja ihmisrakas narttu-staffi. Nitan tulo meidän perheeseen muutti maailmaani täysin ja innostuin kyseisestä rodusta todella paljon.

Nita on minun ensimmäinen oma koirani, joten opeteltavaa on ollut paljon ja on varmasti edelleen, neidin ollessa nyt vasta 4 vuotias. Olen näiden neljän vuoden aikana etsinyt aika paljon tietoa netistä ja muualta koiriin liittyen ja ajattelin, että olisi mukava perustaa blogi erilaisista energisiin koiriin ja siis erityisesti staffordshirenbullterriereihin liittyvistä asioista, pulmista, ideoista, oivalluksista ja kokemuksista.

Näin sinun ei tarvitsisi enää etsiä monista paikoista, kun minä kokoan mahdollisimman paljon tietoa yhteen paikkaan 🙂

Toivottavasti löydät blogistani ratkaisun ja apua omaan pulmaasi, vertaistukea, ideoita tai edes hymyn huulille 🙂

Tämä blogi käsittelee siis erityisesti staffordshirenbullterrier-rotuisia koiria ja kyseisen rodun haasteita, ihanuutta, ongelmia.. sekä tarjoaa ideoita, keskustelua ja hauskuutta. Monet käsiteltävät asiat kuitenkin koskevat varmasti myös muitakin koirarotuja. Tervetuloa!

Voit olla minuun yhteydessä Ota Yhteyttä– sivun kautta.