• Home
  • Sivuston ohjeita

Sivuston ohjeita

Tietyn aiheen etsiminen

Etsitkö vastauksia johonkin tiettyyn Staffeihin tai koiriin liittyvään asiaan? Tai etsitkö tiettyä artikkelia?

Pääset etsimään haluttua informaatiota menemällä välilehdelle ”Blogi” jossa kaikki artikkelit sijatsevat. Sieltä näet oikealla reunassa kentän, jossa lukee HAE. Kirjoita kenttään jokin hakusana tai sen osa, esimerkiksi ”pentu”, ”ruoka”, ”kipu”, ”historia”… ja paina hae. Tällöin sivu hakee sinulle ne artikkelit, joissa sana mainitaan.

 

Voit hakea myös yksityiskohtaisempia sanoja, mutta suosittelen hakemaan aika yleisillä sanoilla.

 

 

Artikkeleiden kategoriat

Kun rullaat hieman alemmaksi, Hae-valikon alta löytyy Artikkeileiden kategoriat-valikko. Tästä vetovalikosta voit myös etsiä artikkeleita kategorioittain. Mikäli etsit esimerkiksi tietoa Staffin hankinnasta, valitse valikosta Staffin hankinta-kategoria. Tai jos haluat yleisesti rotutietoutta Staffeista ja siihen liittyviä vinkkejä, valitse Rotutietous-kategoria. Tällöin sinulle näytetään kaikki samaan kategoriaan kuuluvat artikkelit.

Avainsanat

Voit myös etsiä valmiilla avainsanoilla artikkeleita. Kun rullaat sivua vielä hieman alaspäin, näet toisenlaisen palkin, joka sisältää valmiita avainsanoja. Näitä sanoja klikkaamalla, tulee esiin vain artikkelit, jotka on linkitetty tähän tiettyyn avainsanaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikäli sinua jäi vielä jokin asia askarruttamaan, voit olla minuun suoraan yhteydessä tältä sivulta löytyvällä lomakkeella.